Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ερωτικές διακοπές στη Σκιάθο!

Σκιάθος: το νησί των Βορείων Σποράδων είναι έτοιμο, όπως κάθε χρόνο, να υποδεχθεί παραθεριστές κάθε ηλικίας, κυρίως όμως νέους ή και αυτούς που αισθάνονται νέοι, ωραίοι και, φυσικά, sexy. Έλληνες και ξένοι παραθεριστές επιλέγουν το προικισμένο από τη φύση κοσμοπολίτικο νησί με την ολοκληρωμένη τουριστική υποδομή για τις ειδυλλιακές ακρογιαλιές του, τις χρυσές αμμουδιές του, τις οργανωμένες παραλίες με τα θαλάσσια σπορ και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Aπό τις πιο γνωστές νησιώτικες πολιτείες, η Σκιάθος, με το γραφικό Μπούρτζι, στολίδι στην είσοδο του λιμανιού, τα πολυάριθμα εκδρομικά σκάφη, τη ρομαντική ατμόσφαιρα του απογευματινού περίπατου, τα εστιατόρια, τα καφέ μπαρ και τα εμπορικά καταστήματα, έχει πιστούς φίλους και ενθουσιάζει όλους όσοι τη γνωρίζουν.

Ένας τόπος γεμάτος ζωή, ένας τόπος παράδεισος για τη νεολαία, που αφήνει πίσω τα σχολεία, τις εξετάσεις, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, κι έρχεται εδώ για να διασκεδάσει, να χορέψει, να χαλαρώσει, να ερωτευτεί, να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Από τις πιο in παραλίες της Σκιάθου, η Μπανάνα παίζει τρελά στις προτιμήσεις των παραθεριστών. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, δυνατές εικόνες, δυνατή μουσική, beach bar, ομπρέλες, καρέκλες και ξαπλώστρες γεμάτες, ποτά, σφηνάκια, γυαλιά ηλίου, καπέλα, μαγιό, πετσέτες, γυμνασμένα κορμιά, ρακέτες, χορός, βουτιές, αντηλιακά, ηλιοθεραπεία, γέλια, χάδια, φιλιά, εικόνες sexy στη Σκιάθο το καλοκαίρι του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...